menu

Restaurant Pannetjes profileert zich graag met een bijzondere kaart. Herkenbare gerechten die worden afgewisseld met verrassende combinaties en nieuwe smaken. Versheid staat bij ons hoog in het vaandel, dagelijkse aanvoer van lokale en internationale  markten zorgen er voor dat onze producten en onze gerechten dagvers zijn en van hoge kwaliteit zijn. Grote marktleiders kunnen in spelen op een grote vraag van diverse bijzondere producten, enkel zijn wij van mening dat met lokale en kleine ondernemers zaken doen van levens belang is en zorgt voor meer passie en beleving in het product..

Onze diner kaart wisselt regelmatig met de seizoenen mee en buiten onze standaard kaart proberen wij door middel van de seizoensgebonden producten (mosselen, asperges, kreeft etc) onze gasten te verrassen met bijzondere gerechten buiten onze kaart om. Zo is elk bezoek aan restaurant Pannetjes weer een ware verrassing en beleving

kaart website pdf

Niet enkel voor het diner kunt u terecht bij ons. Ons zonnig en windvrije terras is ideaal geschikt voor een goede kop koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch. De lunch is niet enkel meer een broodje of een soepje, ook hier is in de afgelopen jaren veel veranderd. Klassieke lunch gerechten worden bij ons afgewisseld door nieuwe, minder bekende gerechten die de beleving van lunch een ander idee geven. Uiteraard is onze uitgebreide lunchkaart uitermate geschikt voor een lekkere lunch voor 2, maar met ons eigen parkeerterrein naast ons, is het ook uitermate geschikt om met een grote groep te komen. Motorrijders, rallyrijders of natuurliefhebbers die een dag gepland hebben in of om Ouddorp zijn dan ook van harte welkom in ons restaurant of gezellige terras.

lunch kaart

Voor groepen is er uiteraard een mogelijkheid om wensen en verzoeken te bespreken denkend aan een koffietafel, high wine, luxe brunch, bourgondische avond of een gezellig buffet. Door onze jaren lange ervaringen kunnen wij in ieder zijn prijsklasse een gepaste en gewen ste avond invullen. Wilt u een 5 gangen diner met bijpassende wijn? Of een bourgondische avond met een gezellige troubadour? Mail, bel of kom gezellig langs voor vrijblijvende informatie en een offerte op uw wensen gemaakt.